10HOOG
Evert-Jan Smelt
Directeur

Wij kunnen niet anders dan Sander aanbevelen als het gaat om vastgoedadvies. Bij het zoeken naar een geschikt bedrijfspand voor onze werkmaatschappij SMELT Portofoons.nl zijn wij door Sander zeer deskundig en professioneel geadviseerd. Sander Terpstra heeft ons het hele traject begeleid; van het zoeken naar een geschikte locatie/pand, tot het vinden van een tijdelijke huuroplossing en de uiteindelijke koop.

Jacques van der Hoven
Directeur

Sander stond ons bij in het vinden van huurders en (deels) kopers voor de objecten uit de Runsdijk beheer portefeuille In Zwolle en Deventer. Zijn gedegen kennis van de Oostelijke vastgoedmarkt heeft ons geholpen. Hij is professioneel en integer.

Arjan Kuilman
Eigenaar Atoomclub

Sander assisted us in the purchase of our new AtoomClub location in Zwolle. Sander made a right pro active estimation of our possible interest in location, building and timing. During the sale process he was intensively involved in the commercial, legal and notarial aspects of the deal. Sander is skilled and pleasant to work with.

Mieke Looman
Manager bij Bureau Jeugdzorg

Sander kent de klant en kent de markt. Weet zich goed in te leven in de vraag en de positie van de klant. Het is prettig om met hem samen te werken. Hij weet zich goed te richten maar draagt ook alternatieven aan.
Sander is zorgvuldig en wijst op mogelijke risico’s, maar laat de beslissing bij de klant. Hij is ook niet te beroerd om kleine diensten te verlenen. Hij vindt een goede klantrelatie waardevol en investeert hierin.
Sander heeft voor Bureau Jeugdzorg Overijssel meerdere keren opdrachten gerealiseerd.

Bas Leenders
Notaris | MFN-Mediator | Scheidingsbemiddelaar

Ik heb Sander leren kennen als een deskundige adviseur voor zijn cliënten.
Een goede en prettige gesprekspartner.
Denker in mogelijkheden en oplossingen.

Arjan Egging
Group Purchasing Director at Schoeller Allibert

Ik heb Sander leren kennen toen onze organisatie een adviseur zocht die ons kon begeleiden bij de zoektocht naar een nieuw onderkomen voor ons hoofdkantoor in Zwolle. Dit als gevolg van de aanstaande expiratie van onze huidige huurovereenkomst.

Sander heeft ons via zijn bedrijf 10Hoog aan de hand genomen en ons op kundige wijze begeleid bij dit traject.
Sander is vriendelijk in de omgang, maar zakelijk en professioneel als het erop aan komt en hij beschikt over een prima kennis van de vastgoedmarkt in Zwolle. Uiteindelijk zijn wij, mede door zijn toedoen, er in geslaagd, om tot een zeer verantwoorde afspraak te komen met de huidige verhuurder voor een nieuwe termijn.

Marnix van Daal
Partner en advocaat bij Dommerholt Advocaten

Wij hebben Sander ingeschakeld om ons te begeleiden bij de zoektocht naar andere kantoorruimte in Zwolle. Daarbij heeft Sander laten zien ‘out-of-the-box’ te kunnen denken en zeer doortastend te zijn. Sander begreep goed wat nodig was om in onze huisvestingsbehoeften te voorzien.

Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat wij een representatief, goed bereikbaar en goed zichtbaar pand aan de Govert Flinckstraat vonden. Dankzij de begeleiding van Sander, zijn we snel tot goede afspraken gekomen.

Maarten van Beek
Directeur Van Beek Lederwaren BV

Sander heeft ons zeer goed geholpen bij onze verhuizing naar ons nieuwe kantoor en magazijn.
Hij heeft onze huisvestingsbehoefte goed geanalyseerd en wees ons op deze toplocatie; goed bereikbaar en dicht bij de snelweg.
Wij zijn hem dan ook zeer erkentelijk dat wij op deze locatie onze bedrijfsvoering kunnen uitoefenen.
Wij weten zeker dat wij dankzij 10HOOG hier nog jaren plezier aan zullen beleven.

Bas van Nieuwkerk
Directeur bij TTS

Sander is kundig, professioneel en zeer betrouwbaar. Maar Sander is vooral een correcte en humorvolle vent, en daarbij dienstverlener pur sang die jouw verwachting altijd zal willen overtreffen.

Hij begeleidde ons familiebedrijf TTS naar de volgende stap in Zwolle. Dit deed hij op heel eigen wijze. Sander bezit namelijk alle diploma’s die je kan bedenken in het vastgoedvak, maar zijn echte talent zit in iets heel anders verborgen.

Hij overtuigde mij binnen tien minuten, namelijk: Hij was gedreven, kende de details in de markt, de mores en had achteraf gezien direct de match voor TTS in Zwolle. Ik kan nu zeggen dat hij heel waardevol is geweest in die fase voor TTS.

Ik had toen wel acht maanden de tijd nodig om te beslissen tot het pand waar we nu alweer bijna een jaar met veel plezier huisvesten. Sander nam alle tijd om ons in elke stap van het proces uitvoerig te informeren en zelf alle keuzes te laten maken.

Tenslotte poetste hij in de afronding nog even wat smetjes voor ons weg rondom een vorig huurcontract. Zonder enige twijfel zal ik bij gelegenheid zijn hulp weer inroepen. En ik raad vooral ook iedereen van harte aan hetzelfde te doen.

Leijn de Wolf
Algemeen Directeur Thorbecke B.V.

Sander begeleidde ons bij het zoeken naar een nieuwe kantoorlocatie.
Zijn uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt in Zwolle en zijn kennis en ervaring inzake het aanhuren van kantoren, was voor ons van grote toegevoegde waarde.
Met Sander is het prima samenwerken.