10HOOG
Sander Terpstra

Sander Terpstra volgt in 2008 met de oprichting van 10HOOG zijn passie: vastgoed. Hij houdt van zijn werk en is ervan overtuigd dat de wensen en doelen van de klant het uitgangspunt moeten zijn. Hij stelt ook hoge eisen aan zichzelf: Betrouwbaarheid, snelheid van handelen en creatief denken, het moet van HOOG niveau zijn. Dat deze aanpak werkt, bewijst zijn inmiddels uitgebreide ondernemersnetwerk in de regio Zwolle.

Een fijne klantrelatie begint voor Sander altijd met een goed gesprek. Daarin kan hij zijn kennis en kunde inzetten, met heel veel enthousiasme en betrokkenheid. Zo komt hij samen met de klant tot het best passende resultaat. Sander gaat ook altijd voor een duurzaam resultaat!

Naast een goed gesprek staat hij pal voor inhoudelijke kennis. Mede dankzij zijn kennis en vaardigheden– hij volgde een tweetal studies – in financiële rekenkunde. Dus moet je van goede huize komen, wil je beter zijn in ‘de cijfers’ dan Sander. Als beëdigd taxateur (RT) voor alle types vastgoed, is Sander specialist in HOOGwaardige advisering.

Rutger Wuite

Rutger Wuite is sinds 2020 zakelijke partner en de commerciële denktank van 10HOOG. Want het goede gesprek eindigt namelijk niet na de eerste kop koffie.

In het adviesgesprek komt de toekomst van de klant vanzelfsprekend aan bod: Welke commerciële keuzes wil je maken met de aankoop, verkoop, aan- of verhuur van een pand?
Rutger is op de hoogte van alle finesses. Dankzij zijn jarenlange commerciële ervaring in de business-to-business wereld, is creativiteit en out of the box denken voor hem de standaard.

Rutger kent in de regio Zwolle veel mensen en velen kennen Rutger. Hij verbindt mensen én onverwachte, creatieve oplossingen aan allerlei vastgoed gerelateerde vraagstukken. Daarmee kan Rutger altijd nét dat beetje meer geven wat wij bij 10HOOG zo belangrijk vinden: Iedere klant krijgt de aandacht die hij of zij verdient en het liefst een beetje extra.