10HOOG

Menzis

Namens Menzis zorgverzekeringen heeft 10HOOG circa 410 m2 kantoorruimte aan het Agro Business park in Wageningen aangehuurd.

MYbusinessmedia

Namens de eigenaresse van het kantoorgebouw aan de Mr. H.F. de Boerlaan in Deventer, heeft 10HOOG de heronderonderhandeling met zittende huurder Mybusinessmedia begeleid.

Allsafe Mini Opslag

10HOOG heeft namens Allsafe Mini Opslag 4.500 m2 bouwgrond aan de Ossenkamp / Ceintuurbaan in Zwolle aangekocht. Op 2.500 m2 realiseerde Allsafe voor eigen gebruik een bedrijfsgebouw. De overige 2.000 m2 is bestemd om door te verkopen aan derden.

Bureau Jeugdzorg

In opdracht van Bureau Jeugdzorg bemiddelde 10HOOG met de verhuurder. Daarbij is rekening gehouden met flexibiliteit in de lengte van de huurovereenkomst en de teruggave van kantoorruimte.

Atoomclub

10HOOG bemiddelde namens Atoomclub bij de aankoop van kantoorgebouw Spoorstate aan de Hanzelaan 351 in Zwolle.

Cycloon en Fietskoeriers.nl

10HOOG is in heel Nederland de vaste bedrijfsmakelaar voor Cycloon Post en Fietskoeriers. In de afgelopen tijd huurde 10HOOG onder andere de nieuwe vestigingen Amersfoort (2x) en Meppel aan.

Schaftenaar

10HOOG begeleidde namens Schaftenaar de aankoop van het bedrijfspand aan de Conradstraat 2C in Zwolle.

SNS bank

Namens de SNS bank maakte 10HOOG de huurbeƫindigingsovereenkomst van de banklocatie aan de Burgermeester Drijbersingel 51 in Zwolle in orde.

Thorbecke

Namens eigenaresse Syntrus Achmea verhuurde 10HOOG aan Thorbecke circa 1.100 m2 kantoorruimte aan de Zwartewaterallee 25 in Zwolle.

Smart Documents

Smart Documents heeft haar huurovereenkomst langjarig verlengd. 10HOOG is trots dat zij de eigenaresse bij de totstandkoming van deze verlenging mocht adviseren.