Zwolle – Zwartewaterallee 56

Prijs
€ 550,- p/m.
Status
Beschikbaar
Kantoorruimte oppervlakte
2.326

Te huur, diverse full-service kantoorruimtes aan de Zwartewaterallee 56 te Zwolle! De huurprijs is all-in; meubilair, wekelijkse schoonmaak, G/W/E, internet, gebruik van de gedeelde pantry en toiletten en receptiediensten.
Niets maakt een plek meer persoonlijk dan oprechte interesse en een glimlach. Frame Offices draagt zorg voor jou en je bezoekers en biedt diverse exclusieve services en oplossingen die jouw werkomgeving succesvol maken.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Frame Offices Zwolle bevindt zich direct aan de A28 en ligt slechts enkele minuten van de afslag Zwolle- Centrum en Zwolle- Noord. Daarbij is Frame Offices bereikbaar met het openbaar vervoer. De bushalte (Halte Deltion Campus) bevindt zich op loopafstand (+- 10 minuten). Via deze halte loopt een directe verbinding naar het Station van Zwolle.

SERVICES & FACILITIES
In dit kantoorgebouw is voor ieder type bedrijf een ruimte beschikbaar voor verhuur, die voldoet aan de eisen en wensen van het bedrijf. Frame Offices maakt jouw totaalplaatje doorslaggevend en neemt al jouw zorgen rondom jouw huur- en werkomgeving uit handen, zodat jouw bedrijf – groot of klein – alle energie ten volle kan richten op de groei en ontwikkeling van jouw eigen business. We bieden het beste serviceniveau voor onze huurders en leveren full serviced kantoorunits, Coworking places, common area’s en inspirerende meeting rooms. Tevens worden jij en je bezoekers dagelijks hartelijk ontvangen door onze hostesses bij de receptie balie en kunnen wij jou voorzien van een ruim aanbod aan Happy Life Services.

– Receptie service (bezoekers- en postontvangst);
– Telefonie service;
– Postverwerking;
– Administratieve service;
– Virtueel kantoor;
– Postadres / KvK;
– Parkeren;
– Parkeren laadpalen;
– Gemeubileerd kantoor;
– Wekelijkse schoonmaak gehuurde;
– Pantry op elke verdieping;
– Toiletten op elke verdieping;
– Vergaderruimtes op de begane grond; (COMING SOON)
– Kolf/gebedsruimte op de begane grond;
– Koffiebar op de begane grond; (COMING SOON)
– 24/7 toegang;
– Internet/WiFi.

HORECA
Bij onze koffiebar haal je de lekkerste koffies en heerlijke versnaperingen. Voor lunch kan je terecht bij de buren van “My Canteen”.

M², HUURPRIJS EN SERVICEKOSTEN
Het pand biedt mogelijkheden om ruimtes te huren vanaf 23 m² tot een volledige verdieping van ruim 900m². De huurprijzen zijn exclusief BTW maar verder all-in, betekende inclusief meubilair, wekelijkse schoonmaak, G/W/E, internet, gebruik van de gedeelde pantry en toiletten en receptiediensten.
Parkeerplaatsen € 85,00 per plek per maand exclusief BTW.

ENERGIELABEL
A+

AANVAARDING
In overleg.

HUURPERIODE
Nader overeen te komen.

OPZEGTERMIJN
3 maanden voor het einde van de huurperiode.

HUURBETALING
Per maand / kwartaal, vooraf te voldoen.

BANKGARANTIE
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke ROZ-bankgarantie te stellen of waarborgsom te storten ter grootte van drie maanden huur, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.